Hoppa till sidans innehåll

SM-Cross akt två

06 MAR 2011 14:14
Andra deltävlingen i Crossmästerskapen var förlagd till Kiruna dit två av BSSK-arna, Elvira och Roger tagit sig. En nätt liten utflykt på 120 mil enkel väg eller lite till för Elvira som med sitt resesällskap tyckte det var så roligt att åka bil att de åkte och tittade på IKEA i Haparanda på ditresan (felnavigation).
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:09

Tävlingsdagen bjöd på kall snålblåst och en kort bana med skapligt med snö men med få omkörningsmöjligheter.
Elvira som kör i damklassen där man körde två heat vars sammanlagda poäng ger slutresultatet kom femma i första men hade otur att köra omkull i andra vilket gav en sjundeplats totalt när SM-poängen fördelades.
Roger som denna gång bara körde Pro-Stock direktkvalade in som tionde och sista man i A-finalen efter en andraplats i första kvalheatet och en sistaplats efter vurpa i andra kvalheatet. I finalen blev det så en urusel start där han gick sist in bland de sexton förarna i första böj. Nu var det dock 13 varv som skulle köras och när flaggan föll var det en femteplats.

På Face-book har Anders Jansson meddelat att han vann helgens SM-kval i backe som kördes i Sundsjö, då i klassen Pro-Open. Därmed torde han nu leda klassen med en andraplats sedan tidigare kvaltävling.
Bra insatser av våra förare.

Kortfilm från Kiruna

Skribent: Anders Karlsson


Batteripoolen


facebook140609_vk_puff2_190x140dpi

Postadress:
Borlänge SSK - Motorcykel och Snöskoter
Ekorrstigen 3
78450 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info